Steven Williams Kimdir?

Steven Williams

Steven Williams

Steven Williams 7 Ocak 1949 yılında Memphis, Tennessee, ABD doğumlu, aktör ve yönetmendir. 21 Jump Street (1987), Cazcı kardeşler (1980) ve  L.A. Heat (1996) filmleri ile tanınan sanatçıdır.

Steven Williams Filmografisi

Fifty and Over Club (2014 TV )
Liseli Polisler 2 – 22 Jump Street (2014)
Acil Arama – The Call (2013)
Dev Avcisi Jack – Jack the Giant Slayer (2013)
Belle’s (2012– Hâlâ devam ediyor – TV Programı)
Christmas Twister (2012 TV)
NTSF:SD:SUV (2011– ) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,4)
Who Killed Soul Glow? (2012)
Doğaüstü – Supernatural (2005– 2014 Devam) Tv Dizisi (IMBD Puanı:8,8)
3 Musketeers (2011)
Breathe (II) (2011)
Cold Case (2003–2010) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,5)
The Fear Chamber (2009)
Richard III (2008)
Umutsuz Ev Kadinlari – Desperate Housewives (2004–2012) (IMBD Puanı:7,4)
Kings of the Evening (2008)
Adventures of Power (2008)
Criminal Minds (2005–2014 Devam Ediyor) TV Dizisi (IMBD Puanı:8,7)
Forfeit (2007)
Special Ops: Delta Force (2006)
Halfway Decent (2005)
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005) TV
Crimson Force (2005) TV
Graves End (2005)
Sexual Life (2005)
Monk (2002–2009)
Veronica Mars (2004–2007) TV Dizisi (IMBD Puanı:8,4)
Guarding Eddy (2004)
The Bernie Mac Show (2001–2006) TV Dizisi (IMBD Puanı:6,8)
Jake 2.0 (2003–2004) TV Dizisi (IMBD Puanı:6,7)
Stargate SG-1 (1997–2007) TV Dizisi İzlemenizi Tavsiye ettiğim bir film (IMBD Puanı:8,5)
Dark Wolf (2003) www.bilgiay.com
Banged Out (2002)
The Agency (2001–2003) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,3)
Arli$$ (1996–2002) TV Dizisi Komedi sevenler için iyi bir film (IMBD Puanı:7,1)
Gizli Dosyalar – The X Files (1993–2002) TV Dizisi (IMBD Puanı:8,8)
The District (2000–2004) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,1)
Van Hook (2001)
Route 666 (2001)
Night Class (2001)
Resurrection Blvd. (2000–2002) (IMBD Puanı:7,0)
Firetrap (2001)
The Hughleys (1998–2002) TV Dizisi
The Elite (I) (2001)
Crash and Byrnes (2000)
City of Angels (2000–) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,5)
Linc’s (1998–2000) TV Dizisi
Any Day Now (1998–2002) TV Dizisi (IMBD Puanı:8,1)
Legacy (1998–1999) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,9)
L.A. Heat (1996–1997) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,3)
Total Recall 2070 (1999– ) TV Dizisi (IMBD Puanı:7,1)
The Sender (1998)
L.A. Law: The Movie (2002) TV
Area 51: The Alien Interview (1997)
Renegade (1992–1997) Dizi
NYPD Blue (1993–2005) Dizi (IMBD Puanı:7,4)
Sister, Sister (1994–1999) Dizi
Bloodfist VII: Manhunt (1995)
Legacy of Sin: The William Coit Story (1995) TV
University Hospital (1995– ) Dizi
Diagnosis Murder (1993–2001) Dizi
Dr. Quinn, Medicine Woman (1993–1998) Dizi
Models Inc. (1994–1995) Dizi
Corrina, Corrina (1994)
Martin (1992–1997) Dizi (IMBD Puanı:7,3)
Deep Red (1994)
SeaQuest DSV (1993–1996) Dizi
Jason Cehenneme Gider: Son Cuma (1993)
Street Justice (1991–1993) Dizi (IMBD Puanı:7,6)
Hangin’ with Mr. Cooper (1992–1997) Dizi
Revolver (1992) Tv
In Living Color (1990–1994) Dizi (IMBD Puanı:8,0)
L.A. Law (1986–1994) Dizi (IMBD Puanı:7,0)
The Heroes of Desert Storm (1991) TV
Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (1991– ) Dizi (IMBD Puanı:7,8)
21 Jump Street (1987–1991) Dizi (IMBD Puanı:7,3)
The Whereabouts of Jenny (1991)
The Court-Martial of Jackie Robinson (1990)
Yasak Dans – The Forbidden Dance (1990)
Booker (1989–1990) Dizi
Büyük Tuzak – Wiseguy (1987–1990) Dizi (IMBD Puanı:7,8)
Under the Gun (1988)
Hill Street Blues (1981–1987) Dizi (IMBD Puanı:8,2)
227 (1985–1990) Dizi
Stingray (1985–1987) Dizi (IMBD Puanı:7,7)
Dreams of Gold: The Mel Fisher Story (1986)
Northstar (1986)
Gimme a Break! (1981–1987) Dizi
Triplecross (1986)
MacGyver (1985–1992) Dizi (IMBD Puanı:7,7)
House (1986)
The Equalizer (1985–1989) Dizi (IMBD Puanı:7,7)
Silent Witness (1985)
Better Off Dead… (1985
International Airport (1985)
Hunter (1984–1991) Dizi
Missing in Action 2: The Beginning (1985)
Remington Steele (1982–1987) Dizi (IMBD Puanı:7,3)
A Takımı – The A-Team (1983–1987) Dizi (IMBD Puanı:7,6)
The Lost Honor of Kathryn Beck (1984)
The Dukes of Hazzard (1979–1985) Dizi (IMBD Puanı:7,1)
Dallas (1978–1991) Dizi
Hotel (1983–1988) Dizi
Twilight Zone: The Movie (1983)
Doctor Detroit (1983)
Wizards and Warriors (1983– ) Dizi
The Marva Collins Story (1981)
Cazcı kardesler – The Blues Brothers (1980)
Dummy (1979)
Big Apple Birthday (1978)
The Monkey Hu$tle (1976)
Cooley High (1975)